Over Ons

Bij nazka mapps transformeren we (uw) gegevens in slimme en performante interactieve kaarten. We verrijken gegevens, maken ze locatie-gebaseerd en eenvoudig toegankelijk. Al uw gegevens worden in één oogopslag zichtbaar en nuttig. We zijn gefocust op mapps die ertoe doen. Onze ontwikkelingen dragen bij aan een betere mobiliteit, gezondheid en klimaat.

nazka is geïnspireerd op de 'Lineas de Nazca' of 'Nazca-lijnen'. De ondiepe geulen in de grond in de Nazca-woestijn (Peru) werden gemaakt tussen 400 en 650 na Christus. De eenvoudige maar enorme figuren zijn alleen herkenbaar wanneer ze in een groter perspectief worden bekeken. Dit weerspiegelt ook de benadering van nazka mapps: werk aan de details met overzicht van het geheel.

nazka mapps is een jong bedrijf gevestigd in Vlaanderen (België). We zijn een toegewijd en internationaal team van full-stack web ontwikkelaars, ingenieurs, data-wetenschappers en ontwerpers. We werken allemaal samen op ons kantoor in Leuven. Ons team is innovatief, wendbaar, hands-on en heeft een sterke achtergrond op het gebied van mapping, (open) data, remote sensing, GIS en webapplicaties.

Han Tambuyzer

Managing Partner

Han Tambuyzer is medeoprichter van nazka mapps. Hij zet de technologische lijnen uit en is sterk in ontwikkeling en implementatie van (geo-)applicaties en workflows op maat van de klant. Zijn opleiding tot bio-ingenieur en jarenlange expertise als teamleader in ruimtelijk en milieu-gerelateerde projecten dragen hiertoe bij. Hij heeft oog voor functioneel design en finishing touch. Han is een echte DIY-man met een voorliefde voor geeky stuff maar amuseert zich nog best met het spelen van de belangrijkste bijzaak van de wereld: "voetbal".

Ides Bauwens

Managing Partner

Ides Bauwens is medeoprichter van nazka mapps. Met frisse ideeën zet hij nieuwe applicaties met veel energie op de rails. Hij combineert technisch inzicht met sociale vaardigheden en vormt zo een sterke schakel tussen klant en developers. Ides is bio-ingenieur en gespecialiseerd in GIS, Remote Sensing en web development. In zijn vrije tijd beschikt hij over uitschuifbare benen, een koersfiets onder het stof, en is hij het favoriete monster in een kroostrijk gezin.

Irakli Dautashvili

Full-stack Developer

Irakli Dautashvili is een "full stack web developer" bij nazka mapps. Hij is een creatieve ontwikkelaar met ervaring in tal van moderne programmeertalen en tools (node.js, javascript, ...), zowel front als back-end. Irakli heeft een Bachelor in Computerwetenschappen en Informatiesystemen. Hij heeft sterke interesse voor wiskunde, fysica en videogames. Naast zijn professionele bezigheden is Irakli een zelflerend muzikant. Zijn eerste liefde is de gitaar, maar hij kan ook goed overweg met andere instrumenten. Hij denkt ook te schitteren in karaoke (... jammer maar helaas).

Ashish Vaidya

Full-stack Developer

Ashish Vaidya is een "full stack web developer" bij nazka mapps. Hij heeft een master diploma in "artificiële intelligentie en big data" en in "informatie en communicatie technologie". Na 5 jaar ervaring als web ontwikkelaar in andere bedrijven, helpt hij nu Nazka met zijn uitgebreide expertise in verschillende programmeertalen en tools (javascript, java, python, ...). Hij is gefascineerd door wetenschappen, technologie, muziek en fotografie. In zijn vrije tijd leest hij graag boeken, speelt hij gitaar en maakt hij portretten in houtskool.

Frederic Aerts

Front-end Developer

Frederic beseft dat websites veel meer zijn dan hun statische designs. Wanneer hij designs omzet in code, doet hij alles juist – inclusief de onderdelen die de designer fout had. Als vertrouwd adviseur voor bedrijven als PwC, Wavecast en Kunstmaan, heeft Frederic bewezen in staat te zijn projecten van eender welke omvang aan te kunnen. Hij blinkt uit in het opbreken van statische designs in dynamische web componenten die flexibel, herbruikbaar en onverwoestbaar zijn. Hij brengt zijn vrije tijd door met doorratelen over de spelregels van Mölkky.

Santiago Martinez Sal

Full-stack Developer

Santiago is een full stack web developer bij nazka mapps. Santiago is een newbie in coden, maar heeft een diploma als "ontwikkelaar van webapplicaties" op zak en is een "fast-learner". Bij nazka combineert hij zijn werkervaring in grafisch design met de logica van nazka's mapframe technologie. In zijn vrije tijd, leest hij vaak, onderneemt trekkings en speelt schaak en voetbal (of iets wat er op lijkt). Als echte Spanjaard houdt hij van de Indian Summers in Belgïe maar vreest de koude winters...

Kristof Vandenbroucke

Junior Full-stack Developer

Kristof is "junior full stack web developer" bij Nazka Mapps. Hij heeft een diploma als leerkracht informatica en geschiedenis, alsook een bachelor in toegepaste informatica. Tijdens zijn opleiding liep hij stage bij nazka, wat zich door zijn enthousiaste werk en inzet, vertaalde in zijn eerste, echte werkervaring. Door zijn interesse voor een gezond leefmilieu is Kristof actief betrokken bij het ontwikkelen van applicaties met maatschappellijke impact. Hij houdt van zaalvoetbal en gamen en als je tuin of woning nog een opknapbeurt nodig heeft, is hij dé man voor al je klussen ...

Jouw naam hier ...

Ben jij onze nieuwe kracht?

Stuur gerust je cv en motivatie door op info@nazka.be.

Nazka werd in 2012 opgericht door Han Tambuyzer, Ides Bauwens en Nicolas Dosselaere. Deze 3 bio-ingenieurs maakten vanuit hun ervaring met remote sensing, geografische informatie en milieuwetenschappen de brug naar de informatietechnologie en webtoepassingen.