Nazka Mapps creates mapps that matter for society

[mapps] : [mapping applications]

Background image by Crates [GFDL or CC BY-SA 4.0], from Wikimedia Commons
Wij zijn Nazka Mapps
Wij zijn gespecialiseerd in interactieve kaarttoepassingen en locatie-gebaseerde diensten die maatschappelijke thema's aanpakken, zoals klimaatverandering, mobiliteit, milieu en gezondheid. Met onze geoICT-oplossingen willen we positieve veranderingen stimuleren. Werk met ons samen voor meer impact op een duurzame toekomst!

Wat Doen We

Uw Mapping specialist

Wij bieden u op maat gemaakte en cloudgebaseerde kaartplatformen die complexe datastromen vereenvoudigen voor uw gebruikers. Dankzij onze Mapframe-technologie kunnen we snel hoogwaardige applicaties ontwikkelen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Wees gerust, wij staan klaar om u uitzonderlijke resultaten te leveren. Wij zijn uw ideale mapping partner en mapping expert.

Kaartapplicaties die ertoe doen

Wij worden gedreven door projecten die een positieve impact hebben op de samenleving, niet alleen door financieel gewin. Onze innovatieve oplossingen integreren naadloos het geo- en aardobservatie-ecosysteem met webontwikkeling, allemaal in de cloud. Onze missie is om geo-informatie eenvoudig toegankelijk en zeer waardevol te maken, met inzichten die het milieu verbeteren, een vlotte mobiliteit bevorderen, de gezondheid verbeteren en effectieve maatregelen nemen voor de klimaatuitdagingen.

Innovatie en onderzoek

Innovatie is een prioriteit en via onderzoeksprojecten blijven we state-of-the-art. We werken samen met universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen. Wij lossen graag geo-technologische uitdagingen op en ondersteunen of faciliteren anderen bij het realiseren van hun geo-uitdagingen. Zo zijn we onder meer specialist in Aardobservatie en projecten waar engineering aan te pas komt.

- Meest recent nieuws -

We geloven in samenwerking als sleutel tot succes. Onze sterke betrokkenheid bij onze klanten en het vermogen om snel en flexibel aan te passen zijn enkele van onze krachten. We werken samen met ingenieursbureaus, onderzoeksinstellingen, universiteiten, overheden, web agencies en belangenorganisaties.

Een greep uit onze klanten en partners:
Wij denken met u mee en beschouwen uw project als ons project. Klaar voor lancering?