HomeExpertiseMapping partner

We werken graag samen met anderen

en doen dit volgens bepaalde waarden en mét overtuiging. Dit uit zich in onze aanpak naar klanten & partners, binnen ons team, de gebruikte technologieën en onze visie op de wereld.

Actief meedenken

We zijn een bedrijf op mensenmaat en geloven in samenwerking als sleutel tot succes. Onze grote betrokkenheid met de klant en de mogelijkheid om ons snel en flexibel aan te passen zijn enkele van onze sterke punten. We denken actief mee, maken technisch complexe processen bevattelijk en geven de klant inspraak in de vormgeving van het uiteindelijke product. Het resultaat: een applicatie waar zowel opdrachtgever als uitvoerder volledig achter staan.

Digitale kaarten van A tot Z

We ontwikkelen je geodata-interface van kop tot teen. We zorgen voor de data-visualisatie en maken manipulatie van de gegevens mogelijk. Mooi ontworpen webpagina's, innovatieve features, (beveiligde) login/registratie, verschillende gebruikersrollen, CMS,... Het zijn allemaal componenten die rond de kaart worden opgebouwd en waar we volledig in thuis zijn. We houden van de complexe uitdagingen maar gaan altijd voor een eenvoudige oplossing. We werken op maat en maken hiervoor gebruik van ons met zorg uitgebouwde Mapframe.
Vaak moet een idee nog verder verfijnd worden vooraleer de eigenlijke ontwikkeling kan starten. We denken hierbij actief mee en zetten jullie in de front-seat bij de beslissingen rond het wireframing-mockupproces, zodat de interface en UX uiteindelijk volledig naar jullie wens is.
Kortom, dé uitgelezen partij om je volledige digitale kaart-project te realiseren.

Onze mapping service, perfect integreerbaar in jouw IT-omgeving

We weten dat je als organisatie nieuwe digitale tools nodig hebt voor jezelf of voor je klanten, maar daar niet altijd de mensen voor in huis hebt. Je hebt misschien wel een ontwikkelingsteam maar die zijn dan weer juist wat minder thuis in kaarttechnologie of complexere geodata-visualisaties.

Nazka opereert als jouw mapping expert met de nodig expertise in 3 domeinen: webtechnologie, geotechnologie en engineering. Door de brug te maken tussen geografische technologie en webtechnologie kunnen we voor jullie of voor jullie eigen gebruikers/klanten de juiste digitale tools en interfaces bouwen. Deze zijn steeds compatibel met jullie eigen services of technologie.
Wij bouwen de interface en voorzien de middleware om met jullie data-warehouse, api-services of modellen te communiceren. We zijn ook specialist in visualisatie van aardobservatie-data.
We bieden door middel van ons Mapframe-embed, een map component aan die eenvoudig geïntegreerd kan worden in jullie applicatie. Hiermee behoud je zelf de controle over het gedrag en de inhoud van de kaart, die dynamisch aangestuurd wordt vanuit je eigen applicatie.

We worden jouw ideale mapping partner, als verlengde van jullie development of engineering team.