HomeExpertise

Mapping is voor ons als ademhalen...

We zijn zowel mapping partner als mapping expert voor al je projecten of toepassingen. Met onze aanpak en expertise vinden we samen een gepast antwoord op jouw geodata-vraagstuk.

Mapping partner

Nazka Mapps realiseert je volledige digitale kaart project van A tot Z. We denken actief mee en bouwen een kaart UX op jouw maat. We focussen op de nodige functionaliteiten en zorgen voor mooie visualisaties volgens de regels van de kunst. We werken graag samen en bouwen de gepaste tools en middleware, eenvoudig te integreren in jullie eigen services en applicaties. Mis je geo-expertise in je ontwikkelingsteam of wil je je enkel bezighouden met backend en engineering? Ons team van web developers, designers en GIS engineers zijn het verlengde van jullie development of engineering team.

Mapping expert

Nazka is dé specialist in het werken met geodata en interactieve kaarten. We volgen de laatste evoluties op de voet en gaan steeds voor een oplossing op maat. Met onze expertise in GIS, Aardobservatie en (open) geodata vertalen we complexe datasets en onderzoeksresultaten naar gebruiksvriendelijke web-toepassingen, toegankelijk op zowel laptop, tablet als smartphone. We hebben een open vizier en kunnen overweg met alle bekende data-formaten en mapping libraries.

Mapframe

Dankzij ons Mapframe kunnen we applicaties van hoge kwaliteit bouwen en verliezen we geen tijd aan het opzetten van de basiselementen. Het Mapframe wordt contentieus onderhouden, houdt zich aan tal van conventies en standaarden en is daardoor robuust, stabiel en performant. Het is compatibel met de bekendste 'mapping libraries' zoals Mapbox, Maplibre, Leaflet en Google Maps. Zo realiseren we de perfecte kaart interface voor jouw project binnen enkele weken tijd. Bekijk zeker onze Mapframe-demo. Je kan ons Mapframe ook integreren in je eigen applicatie via onze Mapframe-embed service.

Innovatie en Technologie

Bij Nazka Mapps innoveren we voortdurend en werken we graag aan de complexere uitdagingen (aardobservatie, AI, geodata-visualisatie). In het snel veranderende ecosysteem van web mapping en geo-visualisatie, schaven we onze stack aan technologieën continu bij en implementeren we de nieuwste frameworks en libraries. Zo blijven we niet alleen up to date maar ook in staat om snel en flexibel te reageren op veranderende markten en klantbehoeften. We werken samen in onderzoeksprojecten of met universiteiten om dit te verwezenlijken.