HomeOver OnsOns team

Leer onze mensen een beetje beter kennen

Ons jonge en diverse team bestaat uit mensen met uiteenlopende expertise: web developers, project managers, geodata-scientists en grafische vormgevers.

De Nazkianen (zoals we onszelf noemen) zijn dynamisch, maatschappij-bewust, en betrokken.

Maak hieronder kennis met elke Nazkian.

Simon Driesen

Full-stack Developer

Simon Driesen is full stack web developer bij Nazka Mapps. Na het behalen van zijn diploma in "multimedia design" besloot hij toch liever bij Nazka Mapps te beginnen werken dan nog iets bij te studeren. Behalve programmeren is hij een krak in UI design. In zijn vrije tijd houdt hij zich onder andere bezig met het verkennen van Europa met de trein, technologische snufjes, planten kweken en het perfectioneren van zijn pizza en bananencake recept.

Quinten Geeraerts

Full-stack Developer

Quinten Geeraerts is full stack web developer bij Nazka Mapps. Tijdens zijn stage bij nazka besefte hij dat dit weleens zijn droomjob kon zijn. Na het behalen van zijn diploma Toegepaste Informatica aan UCLL stond hij te popelen om onmiddellijk te starten. Hij had nooit gedacht dat het ontwikkelen van kaartapplicaties zo uitdagend en leuk kon zijn. Quinten speelt verschillende instrumenten, maar zijn favoriete instrument is waarschijnlijk zijn computer. Als hij niet aan het programmeren is, geeft hij het beste van zichzelf op "League of Legends" of "Minecraft" of "Valorant" of... (kan nog wel even doorgaan).

Ann Crabbé

Project Manager

Bij nazka leidt Ann projecten in goede banen. Ze studeerde aardobservatie en werkte lang als GIS specialist. Door jarenlange ervaring met zowel analyses als toolontwikkeling heeft ze een sterke voeling met de klant én de technische oplossingen. Ann fiets of jogt liefst overal naartoe en heeft een grote liefde voor de natuur. Zo kwam ze ook bij nazka terecht: een mooie combinatie van tech en visie. De hersenen van Ann maken ook overuren: of het nu gaat over JavaScript, salsa pasjes of Spaans... ze hebben altijd honger naar meer.

Ashish Vaidya

Full-stack Developer

Ashish Vaidya is een full stack web developer bij nazka mapps. Hij heeft een master diploma in "artificiële intelligentie en big data" en in "informatie en communicatie technologie". Na 5 jaar ervaring als web ontwikkelaar in andere bedrijven, helpt hij nu Nazka met zijn uitgebreide expertise in verschillende programmeertalen en tools (javascript, java, python, ...). Hij is gefascineerd door wetenschappen, technologie, muziek en fotografie. In zijn vrije tijd leest hij graag boeken, speelt hij gitaar en maakt hij portretten in houtskool.

Steven Zegers

Full-stack Developer

Steven Zegers is full stack web developer bij nazka mapps. Hij studeerde Toegepaste Informatica aan de UCLL met als keuzetraject softwareontwikkeling. Na een fijne stage bij nazka ging hij maar al te graag voltijds aan de slag. Nu ontwikkelt hij (zichzelf en de code) verder als een echte "full-stacker" en combineert hij moeiteloos front-end werk met back-end binnen de visie van nazka mapps. In zijn vrije tijd speelt hij zaalvoetbal, wiest hij graag en zal hij nooit nee zeggen tegen een gin tonic!

Ides Bauwens

Managing Partner

Ides Bauwens is medeoprichter van nazka mapps. Met frisse ideeën zet hij nieuwe applicaties met veel energie op de rails. Hij combineert technisch inzicht met sociale vaardigheden en vormt zo een sterke schakel tussen klant en developers. Ides is bio-ingenieur en gespecialiseerd in GIS, Remote Sensing en web development. In zijn vrije tijd beschikt hij over uitschuifbare benen, een koersfiets onder het stof, en is hij het favoriete monster in een kroostrijk gezin.

Natnael Woldie

Full-Stack Developer

Natnael is full-stack webdeveloper bij Nazka. Hij heeft zijn opleiding in Software Engineering afgerond aan het Addis Ababa Institute of Technology (AAiT) in Ethiopië. Met een passie voor ontwikkeling van kaarttoepassingen en een scherp oog voor front-end design, durfde hij de uitdaging aan om naar Leuven te verhuizen. Zijn expertise en enthousiasme maken hem een waardevolle aanwinst in de voortdurend evoluerende wereld van webontwikkeling. Naast zijn grote interesse in sociale evenementen en het ontdekken van diverse culturen, koestert hij ook een droom om ooit een virtuoos gitarist te worden.

Frederic Aerts

Front-end Developer

Frederic beseft dat websites veel meer zijn dan hun statische designs. Wanneer hij designs omzet in code, doet hij alles juist – inclusief de onderdelen die de designer fout had. Als vertrouwd adviseur voor bedrijven als PwC, Wavecast en Kunstmaan, heeft Frederic bewezen in staat te zijn projecten van eender welke omvang aan te kunnen. Hij blinkt uit in het opbreken van statische designs in dynamische web componenten die flexibel, herbruikbaar en onverwoestbaar zijn. Hij brengt zijn vrije tijd door met doorratelen over de spelregels van spelregels van Mölkky.

Lien Bakelants

Project Manager

Bij nazka ontfermt Lien zich graag over projecten doorheen verschillende thema's. Als geograaf in hart en nieren, kent ze niet alleen alle hoofdsteden uit het hoofd maar blinkt ze ook uit in alles wat te maken heeft met "locatie". Ze studeerde af met een voorliefde voor aardobservatie en duurzame projecten, en kwam eerst in de mobiliteitssector terecht. Nu zet ze haar passies en oog voor "gebruiksvriendelijk design" in bij nazka. Doorgaans vind je haar al lezend op de trein, al spelend op de harp of al wandelend met de hond.

Han Tambuyzer

Managing Partner

Han Tambuyzer is medeoprichter van nazka mapps. Hij zet de technologische lijnen uit en is sterk in ontwikkeling en implementatie van (geo-)applicaties en workflows op maat van de klant. Zijn opleiding tot bio-ingenieur en jarenlange expertise als teamleader in ruimtelijk en milieu-gerelateerde projecten dragen hiertoe bij. Hij heeft oog voor functioneel design en finishing touch. Han is een echte DIY-man met een voorliefde voor geeky stuff maar amuseert zich nog best met het spelen van de belangrijkste bijzaak van de wereld: "voetbal".

Tijs Maes

Project Manager

Tijs begeleidt projecten bij nazka als projectmanager. Hij heeft een master in de geografie met specialisatie in GIS en ruimtelijke modellering. Als researcher aan de KU Leuven schreef hij een ruimtelijk model om stadsmigratie te voorspellen in landelijk Oeganda. Maatschappelijk relevante projecten zijn op zijn lijf geschreven! Verder is Tijs een echte kaartfreak met een enorme passie voor duurzaam reizen en de wereld ontdekken. In zijn vrije tijd, doet hij gekke projectjes om wat uit zijn comfortzone te geraken. Zo wil hij door alle gemeenten van België fietsen en is hij de officiële wereldrecordhouder "hoogste aantal ambassades bezoeken op 24 uur"!

Jouw naam hier ...

Ben jij onze nieuwe kracht?

Stuur gerust je cv en motivatie door op info@nazka.be.