Blij met onze nieuwe aanwinst Natnael

13 juni 2023

Met genoegen stellen we onze nieuwste teamlid voor: Natnael, onze kersverse full-stack webdeveloper.

Natnael heeft zijn opleiding in Software Engineering succesvol afgerond aan het Addis Ababa Institute of Technology (AAiT) in Ethiopië.


Natnael is expert in het ontwikkelen van webtoepassingen. Hij heeft een uitstekend gevoel voor front-end design en weet hoe hij aantrekkelijke en intuïtieve gebruikersinterfaces kan ontwerpen. Met zijn passie voor dit vakgebied heeft hij de uitdaging aangenomen om naar Leuven te verhuizen en deel uit te maken van ons team. Zijn technische vaardigheden en enthousiasme maken hem een waardevolle aanwinst in de dynamische wereld van geo-ict en interactieve kaartinterfaces.


Maar Natnael is meer dan alleen een programmeur. Hij heeft een brede interesse in sociale evenementen en een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar diverse culturen. Het ontdekken van nieuwe tradities en het uitwisselen van ideeën met mensen van over de hele wereld geven hem energie en inspiratie. Bovendien heeft hij een persoonlijke ambitie om zich te ontwikkelen tot een virtuoos gitarist.


Met zijn veelzijdige vaardigheden, vastberadenheid en positieve instelling versterkt Natnael ons team. We kijken uit naar de samenwerking en zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan onze projecten.


Blijf onze blog volgen om op de hoogte te blijven van de initiatieven en projecten waar Natnael aan zal bijdragen!

Deel dit artikel
Geïnteresseerd in de services van nazka?

Soortgelijke artikels