Climate Scale produceert klimaatdata op lokale schaal Bekijk de kaart

Gepost op - Ides Bauwens
Climate Scale biedt gegevens over de klimaatverandering in hoge resolutie waarmee u kunt inschatten hoe uw stad, uw bezit of uw bedrijf zal worden beïnvloed door de klimaatverandering. nazka werd gevraagd om de kaartinterface voor Climate Scale te bouwen, iets wat we maar al te graag willen doen!

Voortbouwend op de ervaring van Vortex biedt Climate Scale toegang tot klimaatgegevens met hoge resolutie. Climate Scale levert klimaatadvies aan bedrijven en andere instellingen, waardoor risico's en kansen op het gebied van klimaatverandering kunnen worden geïdentificeerd en zij worden geholpen om hun activa en activiteiten klimaatbestendig te maken. Vortex vroeg nazka de kaartinterface te bouwen die toegang geeft tot hun producten en diensten.

Met de interactieve kaart kun je op globale en lokale schaal de gevolgen van de klimaatverandering bestuderen. Bekijk verschillende scenario's, periodes, seizoenen en soorten gegevens om de impact van de klimaatverandering op elke regio op aarde te beoordelen. Geïnteresseerd in de services van nazka?

Ontdek gelijkaardige projecten