nieuwe widget aircheckr: handige visualisatie van de luchtkwaliteit, eenvoudig te integreren in andere websites Check de aircheckr widget hier

Gepost op - Nicolas Dosselaere
De aircheckr widget is vernieuwd. Het is niet alleen mooier, maar het geeft vooral meer informatie over de luchtkwaliteit. Men kan de widget zelfs makkelijk integreren in andere websites en zo de bezoekers van die websites informeren over de luchtkwaliteit.

Naast de aircheckr luchtkwaliteitsindex biedt de widget ook vergelijkingswaarden, zodat u uw situatie beter kunt interpreteren. Bovendien informeert het u over de belangrijkste vervuilende stof(fen) en geeft het aanbevelingen en tips hoe u zelf kan helpen. Kortom, het biedt alle informatie over de luchtkwaliteit in één visualisatie en het is gratis.

Dus hoe kan je de widget gebruiken? Allereerst kunnen mensen de widget raadplegen via onze website (aircheckr.com) en zo op elk moment de luchtkwaliteit controleren. Bovendien kan men op een leuke en snelle manier de luchtkwaliteit delen via de sociale media links. Maar er is meer. Als mensen of organisaties een eigen website hebben, kan de widget eenvoudig worden geïntegreerd in deze sites. Zie in het kort hoe dat moet op https://aircheckr.com/developers. Je kunt de widget aanpassen op basis van detailniveau, taal (Engels of Nederlands) en achtergrondkleur.

Wilt u de luchtkwaliteit voor uw locatie kennen?

Ontdek gelijkaardige projecten